V měsících duben – červen 2015 provedli pracovníci oddělení hygieny výživy KHS Pardubického kraje celkem 278 kontrol v provozovnách stravovacích služeb, z toho 33 kontrol bylo opakovaných za účelem ověřit odstranění závad z předchozích šetření, 10 kontrol bylo provedeno na základě podnětu občanů a 3 byly provedeny v souvislosti s alimentárním onemocněním strávníků.
Celkem bylo uloženo 84 pokut v celkové výši 244.000 Kč.
V sedmi případech bylo nařízeno uzavření provozovny za účelem odstranění nejzávažnějších nedostatků a v 11 případech bylo nařízeno provedení sanitace.
Kuchyň
Větrací mřížka v mrazícím zařízení
Poklad v lednici…
Lednice ve výčepu
Přejete si zabalit s sebou? není problém máme dost menuboxů…
Hotelová kuchyň
Šatna pro kuchaře
Šatna pro kuchaře
Šatna pro kuchaře
Přehled činnosti v dalších obdobích najdete ZDE.